Hoe gebruik je Discord op PS4 zonder pc?

Discord is een van de populairste spraak- en chatapplicaties voor gamers. Verschillende functies zijn niet beschikbaar op andere platforms, zoals tekst- en voicechat, server- en clientstabiliteit, ondersteuning voor rijke media en meer. Hoewel het oorspronkelijk is ontworpen voor pc-gebruikers, zijn er manieren om Discord op PS4 zonder pc te gebruiken.

In dit artikel worden de methoden besproken die je helpen aan de slag te gaan met Discord op je PlayStation 4-console.

Wat is PS4?

De PlayStation 4 (PS4) van Sony Computer Entertainment is de nieuwste gameconsole van het bedrijf. Het werd aangekondigd in februari 2013 en gelanceerd op 15 november in Noord-Amerika, 29 november in Europa, Zuid-Afrika, Australië en 22 februari 2014 in Japan. Het concurreert met de Xbox One van Microsoft en de Wii U en Switch van Nintendo.

Waarom zou ik de Discord-app gebruiken?

Met de VoIP-applicatie voor gamers kunt u voicechatten, foto’s en video’s delen en deelnemen aan kanalen. Het gratis en veilige platform maakt het perfect voor gaminggemeenschappen van elke omvang. Discord is gemaakt als een voicechat-applicatie voor gaming, maar is sindsdien geëvolueerd naar een volwaardig berichten- en communicatieplatform.

Hoe-gebruik-je-Discord-op-PS4-zonder-pc.webp Hoe gebruik je Discord op PS4 zonder pc?

Tegenwoordig wordt Discord door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt voor alles, van online gamen tot onderwijs en zakelijke samenwerking. Discord is beschikbaar op Windows, Mac, Linux, iOS, Android en webbrowsers.

Hoe gebruik je Discord op PS4 zonder pc?

Wanneer je Discord op PS4 wilt gebruiken, kun je zonder pc de ingebouwde webbrowser op je console gebruiken. Volg deze stappen:

  1. Open de webbrowser op je PS4 en ga naar discordapp.com.

  2. Log in op uw Discord-account.

  3. Klik op het pictogram “+” in de linkerbenedenhoek van het scherm om een ​​nieuwe server te maken.

  4. Voer de naam van uw server in en klik op ‘Maken’.

  5. Selecteer de server waarmee u verbinding wilt maken en klik op ‘Verbinden’.

  6. Je bent nu klaar om te beginnen met chatten!

Houd er rekening mee dat hoewel je Discord op je PS4 zonder pc kunt gebruiken, sommige functies, zoals voicechat en videoweergave, momenteel niet worden ondersteund op de consoleversie van de applicatie.

Hoe gebruik ik Discord op PS4 zonder microfoon?

Hoe-gebruik-je-Discord-op-PS4-zonder-pc Hoe gebruik je Discord op PS4 zonder pc?

Hoewel je Discord op je PS4 zonder microfoon kunt gebruiken, worden sommige functies, zoals voicechat en video afspelen, momenteel niet ondersteund op de consoleversie van de applicatie. De site zal u om een ​​verbinding vragen als u deze functies zonder microfoon probeert te gebruiken. Headsets met ingebouwde microfoons worden aanbevolen voor Discord op PS4.

Hoe gebruik ik Discord op PS4 zonder camera?

Je kunt Discord op je PS4 gebruiken zonder camera, maar sommige functies, zoals het afspelen van video’s, worden niet ondersteund. Als u deze functie zonder camera probeert te gebruiken, wordt u gevraagd verbinding te maken. De beste resultaten worden behaald met een headset met ingebouwde camera voor Discord op PS4.

Hoe gebruik ik Discord op PS4 als ik geen PlayStation Plus-abonnement heb?

1715303821_528_Hoe-gebruik-je-Discord-op-PS4-zonder-pc Hoe gebruik je Discord op PS4 zonder pc?

Hoewel je Discord op je PS4 kunt gebruiken zonder PlayStation Plus-abonnement, worden sommige functies, zoals voicechat en het afspelen van video’s, momenteel niet ondersteund op de consoleversie van de applicatie. Abonnementen zijn vereist als je deze functies probeert te gebruiken zonder een PlayStation Plus-abonnement.

Conclusie:

Discord is een geweldig communicatiemiddel voor gamers, en hoewel het oorspronkelijk is ontworpen voor pc-gebruikers, zijn er manieren om Discord op PS4 zonder pc te gebruiken. Dit artikel besprak deze methoden en hielp je aan de slag met Discord op je PlayStation 4-console.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Product en Prijsvergelijker
Logo