Zijn mechanische toetsenborden beter voor gaming?

kennis basis

door Perfecte technische recensenten

1 jaar geleden bijgewerkt

Gamers vinden altijd manieren om hun vaardigheidsniveau te verhogen en beter te presteren tijdens de sessies, maar het grootste obstakel waarmee ze worden geconfronteerd is de snelheid van het toetsenbord. De meerderheid van de gamers vraagt ​​mij vaak: zijn mechanische toetsenborden beter voor gamen? Maar ik kan deze Atlantische vraag niet in een paar woorden beantwoorden. Tot op zekere hoogte zijn ze beter voor gamen. Gamen vereist snelle, verantwoorde hulpmiddelen, dus u moet het aspect van het hebben van een goed toetsenbord als een belangrijke factor beschouwen.

Het is waar dat toetsenborden een prominente rol spelen bij gaming, zoals snelheid, aanpassing en andere functies. Maar sommigen beweren dat mechanische toetsenborden na de komst van gamingtoetsenborden niet meer gemaakt zijn om te gamen. Nou, het argument lijkt logisch, maar als we dieper gaan, zijn de mechanische toetsenborden ideaal. Ze zijn ontworpen voor allerlei soorten activiteiten, maar ook voor typen, programmeren of gamen.

Wanneer ik mijn bovenstaande verklaring presenteer, vragen mensen zich af hoe mechanische toetsenborden zo’n ideaal apparaat zijn. Het eenvoudige antwoord is de structuur; schakelaars, toetsdoppen, printplaat naar de controller en veren. Al deze onderdelen zijn veelzijdig en niet alleen het beste voor gamen, maar ook voor programmeren. Stel dat u ook een gamer bent en graag blogs over games schrijft. Hier heb je twee toetsenborden nodig, één voor gamen en één voor typen.

Maar je kunt dit probleem oplossen met behulp van een mechanisch toetsenbord. Meestal kopen mensen gamingtoetsenborden voor entertainment en gewone of membraantoetsenborden voor andere activiteiten. Ze kunnen echter vergelijkbare resultaten behalen met mechanische toetsenborden. Ik beweer niet dat mechanische toetsenborden de beste ter wereld zijn, wat ik bedoel te zeggen: ze zijn veelzijdig. Men kan ze voor meerdere doeleinden gebruiken. Nu zal ik je vertellen waarom ze beter zijn voor gamen.

Snelheid

De belangrijkste reden om het mechanische toetsenbord te gebruiken is de snelle reactie. Kortom, er zijn meerdere factoren die verantwoordelijk zijn voor de hoge snelheid; bedieningskracht, resetpunt, voelbare feedback en sleuteloverdracht. De bedieningskracht is de energie die nodig is om de sleutel te registreren. Hier komt een interessant feit: mechanische toetsenborden vereisen minder bedieningskracht.

Je gelooft het misschien niet totdat ik je de oorspronkelijke reden geef waarom mechanische toetsenborden sneller zijn dan andere. Ze vereisen minder bedieningskracht vanwege hun schakelmechanisme. Terwijl je op de knop drukt, wordt de steel van de sleutel met kracht naar beneden gedrukt en is er een veer die aanzienlijke weerstand biedt voordat deze het onderste punt bereikt. Als gevolg hiervan geeft het mechanische toetsenbord voelbare feedback en vereist het minder duur en minder kracht.

Zijn-mechanische-toetsenborden-beter-voor-gaming Zijn mechanische toetsenborden beter voor gaming?

Punt resetten

Dan komt het snelle resetpunt: een proces waarbij de sleutel het werk voltooit en terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Misschien vind je het vreemd, maar feitelijk zorgt het resetpunt voor een aanzienlijk verschil bij het gamen. Stel je dit eens voor: je bevindt je in een schietspel in de open wereld waarin elke milliseconde telt. Slechts een simpele vertraging bij het indrukken van een toets kan u uit het spel verwijderen. Er komt een man voor je staan ​​en vuurt.

Je probeerde te verdedigen en drukte op een toets om te bukken, maar vanwege het langzame resetpunt duurde de toets een extra milliseconde en doodde de tegenstander je. Het is de harde realiteit dat gamen een wereld is waarin je snelle reflexen nodig hebt en als je de mogelijkheid hebt om iets uit te voeren, maar het toetsenbord je dat niet toestaat, zijn alle inspanningen nutteloos. Nou, je begrijpt misschien waarom een ​​resetpunt een grote rol speelt bij gamen en een snel rustpunt kan voorkomen dat je verliest.

Maar de vraag kan bij u opkomen: hoe werkt het resetpunt van een mechanisch toetsenbord? De resetpuntmethodologie is afhankelijk van vier stappen: van het indrukken van een toets tot het ervaren van tactiele feedback. Hier is een cyclus die ik heb genoemd, zodat je deze goed begrijpt.

  1. Je drukt op een toets op het bord, laten we zeggen “A”.
  2. Er is een onderdeel dat de stuurpen wordt genoemd, dit gaat naar beneden en veroorzaakt een compressie van de veer die zich onder de schakelaar bevindt.
  3. Vervolgens raakt de steel de bodem om de toetsaanslag te activeren.
  4. Na de sleutelregistratie voelt u voelbare feedback.

In deze vier stappen is er een sleutel geregistreerd en staat de knop nog steeds onder druk. Zie deze verdere stappen.

  1. Precies na de voelbare feedback brengt de veer in de hoes de stuurpen terug naar zijn rustpositie.
  2. Vervolgens gaat de schakelaar terug naar het resetpunt.
  3. De cyclus is voltooid en de knop kan opnieuw worden ingedrukt.

De procedure die ik in eenvoudige taal heb uitgelegd, vindt plaats binnen milliseconden. We ervaren of concentreren ons niet vaak op deze procedure, maar als je op zoek bent naar een toetsenbord om te gamen, moet je een basiskennis hebben van hoe het mechanische toetsenbord werkt en het unieke proces van het omgaan met de toetsen. Welnu, ik heb twee factoren uitgelegd: snelheid en resetpunt, maar er zijn nog andere aspecten waar je je op moet concentreren.

Sleuteloverdracht

Het is waarschijnlijk de belangrijkste functie die een mechanisch toetsenbord biedt. Key rollover is een term die verwijst naar een functie van het mechanische toetsenbord. Ik zal je een voorbeeld geven, zodat je het makkelijker begrijpt. Stel je voor dat je een racespel speelt en de auto rijdt vooruit. Opeens komt er een bocht en moet je rechtsaf. Als je de snelheidsknop loslaat en op de knop drukt om naar rechts te draaien, neemt de snelheid van de auto af en zullen andere racers je passeren.

Maar als je op beide toetsen drukt; om te versnellen en rechtsaf te slaan, zal de auto niet toestaan ​​dat andere mensen het spel winnen. Deze functie van meerdere toetsen op hetzelfde moment wordt key rollover genoemd. De mechanische toetsenborden bieden een N-key rollover. Als je het niet weet, kunnen mensen talloze sleutels tegelijk registreren. Een andere functie: anti-ghosting zorgt ervoor dat elke toets die u indrukt, wordt geregistreerd of niet.

Is het prima om een ​​mechanisch toetsenbord te gebruiken om te gamen?

De bovenstaande kenmerken bewijzen dat het gebruik van een mechanisch toetsenbord voor gamen niet alleen een goede, maar ook de beste beslissing is. Het toetsenbord biedt voldoende snelheid, snelle reset en meerdere toetsen tegelijk. Er zijn ook andere functies, zoals maatwerk en draadloze opdrachten. Maar deze drie belangrijke eigenschappen van een mechanisch toetsenbord zijn van groot belang voor beter gamen.

Maar u moet er ook rekening mee houden dat iemand die vastbesloten is bevredigende resultaten te behalen met een mechanisch toetsenbord, zijn typesnelheid moet controleren. Bovendien zijn sommige apparaten, gereedschappen en machines soms niet voor ons gemaakt. Ze passen niet bij onze persoonlijkheid of we vinden ze nooit geschikt. Dus als je in het verleden een probleem hebt gehad met mechanische toetsenborden, zul je ze misschien nooit leuk vinden, maar over het algemeen zijn ze beter voor gamen.

Conclusie

Het maakt niet uit hoe hard je het probeert als het toetsenbord niet geschikt is. Het juiste toetsenbord is een toetsenbord dat aan uw behoeften voldoet en voldoet aan de vereisten, niet een toetsenbord dat sneller is en een goed gevoel geeft. Mechanische toetsenborden zijn echter goed genoeg om te gamen. Ten eerste zijn ze veelzijdig, vervolgens bieden ze voldoende snelheid en ten slotte bieden ze u de mogelijkheid meerdere sleutels tegelijkertijd te registreren.

Veel Gestelde Vragen

Welk type toetsenbord is het beste voor gamen?

De toetsenborden hebben zoveel categorieën, zoals membraantoetsenborden, gaming of mechanische en gewone borden. Maar wat het beste is, hangt af van een subjectieve ervaring; mechanische en gamingtoetsenborden zijn het beste.

Zijn mechanische toetsenborden goed voor FPS?

Ja, ze zijn beter voor gamen omdat ze een snelle reset bieden, ons in staat stellen meerdere toetsen tegelijkertijd in te drukken en de opdrachtsnelheid verhogen door snelle signaalverwerking. Het gebruik van een mechanisch toetsenbord voor gamen is dus een goede beslissing.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Product en Prijsvergelijker
Logo